ВАЖНО

У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој територији Републике Србије, која је ступила на снагу 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године.
Школа ће  организовати и спроводити наставу на даљину почевши од 17.03.2020. године (уторак).Остваривање  образовно-васпитног рада предвиђено је кроз различите начине  и  приступе у остваривању комуникације са ученицима и родитељима.
Едукативни садржаји за учење на даљину који се емитују на каналу Радио-телевизије Србије-РТС Планета за ученике средње школе
Ученицима су на располагању велики број онлајн платформи (Viber,Zoom,Microsoft Teams) као и национална платформа за онлајн учење Моја школа.
Часови ће бити  емитовани према распореду који ће дан пре емитовања бити доступан на сајту http://www.rasporednastave.gov.rs
На званичној интернет страни Министарства биће постављена одговарајућа упутства, као и обавештења о важним датумима.
Наставници ће бележити податке о напредовању ученика (есеји,пројекти презентације,цртежи ,домаћи задаци,структурирана вежбања и провере,које ће ученици достављати наставницима путем мејла или преко онлајн платформе.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s