Распоред емитовања образовних садржаја

 

Наставни видео садржаји за средње стручне школе обухватају: општеобразовне предмете који се припремају за ученике гимназија и најважније стручне предмете за већину образовних профила у свим годинама учења и подручјима рада.

Гимназије и општеобразовни предмети стручних школа

Сви наставни садржаји, у складу са програмом наставе у школској 2020/2021 години, приказиваће се према посебном програму.

За ученике гимназија и средњих стручних школа (општеобразовни предмети) садржаји се емитују путем мултимедијске платформе РТС Планета, а доступни су и преузимањем бесплатне апликације „RTS Moja škola“ за мобилне телефоне и таблете, затим на сајту РТС-а и на веб страници mojaskola.rtsplaneta.rs.

На мултимедијској интернет платформи РТС Планета сви заинтересовани ученици, родитељи и наставници могу накнадно да погледају наставне садржаје које су пропустили.

Средње стручне школе

Због великог укупног броја видео садржаја намењеног ученицима стручних школа они ће се припремати и постављати свакодневно тако да на недељном нивоу прате реализацију плана и програма наставе и учења. Ученици су добили инструкцију да редовно прате одговарајуће домене на мултимедијалним платформама и упознају се са најновијим садржајима који су им намењени.

За ученике средњих стручних школа садржаји се емитују путем мултимедијске платформе РТС Планета, а доступни су и преузимањем бесплатне апликације „RTS Moja škola“ за мобилне телефоне и таблете, затим на сајту РТС-а и на веб страници mojaskola.rtsplaneta.rs.

На мултимедијској интернет платформи РТС Планета сви заинтересовани ученици, родитељи и наставници могу накнадно да погледају наставне садржаје које су пропустили.

Алати и упутства за РТС Планету

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s