РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЉE МЛАДИХ

Драги ученици,

Отворен је сајт за информације и сва питања о репродуктивном здрављу.Град Лозница у оквиру мера популационе политике реализује пројекат за младе на тему „Очување репродуктивног здравља“. Пројекат је подржан од стране Министрства за демографију и популациону политику Републике Србије. Циљ пројекта је информисаност младих о значају очувања и заштите репродуктивног здравља, информисаност о мерама контрацепције и мерама за спречавањe ризичних облика понашања који могу за исход имати стерилитет. Кроз реализацију активности очекује се смањење учесталости нежељених трудноћа, полно преносивих инфекција код младих и смањење насиља у адолесцентним везама.

Отворен је сајт за информације и питања https://mojepitanje.wordpress.com/

Млади имају прилику да поставе питања и додатно се информишу на тему контрацепције, сексуалности, адолесцентних веза, трудноће, планирања породице и других питања од значаја за репродуктивно здравље.

НА ВАША ПИТАЊА ОДГОВАРАЈУ ЛЕКАРИ специјалисти гинекологије и акушерства који имају искуства у раду са младима у области репродуктивног здравља.

НЕ УСТРУЧАВАЈТЕ СЕ ПОСТАВИТИ ПИТАЊЕ КОЈЕ ВАС ЗАНИМА У ОБЛАСТИ РЕПРОДУКТИВНОГ ЗДРАВЉА https://mojepitanje.wordpress.com/.

О пројекту и предавање можете видети овде:

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s