Организација рада до краја првог полугодишта

Драги ученици,

Министарство просвете, науке и технолошког развоја проследило је детаљнo упутствo за организацију рада школe до краја првог полугодишта.

Oбразовно-васпитни рад  од понедељка 30.11.2020.оствариваће се путем наставе на даљину, уз коришћење  гугл учионица школе , и путем Јавног медијског сервиса Србије на https://rtsplaneta.rs/video/list/category/585/

Прво полугодиште се  завршава 18. децембра 2020. године, а зимски распуст траје од 21.децембра 2020. године до 15. јануара 2021. Године.  Друго полугодиште почиње 18.јануара 2020.

Дужни сте да се редовно укључите и пратите   наставу на даљину по распореду, задатке које наставници поставе у гугл учионици радите и остварујете редовну комуникацију са свим наставницима путем неког од договорених канала комуникације.Имајте у виду да ће наставници редовно пратити ваше активности и формативно оцењивати ,а та оцена је саставни део закључне оцене.

При извођењу закључне оцене за крај првог полугодишта,наставници ће  узети у обзир све оцене, како током наставе по комбинованом моделу, тако и током наставе на даљину/ формативне оцене и активност ученика/. Закључна оцена је је јавна и образложена. Уколико ученици сматрају да има елемената за већу закључну оцену, могу, у договору са наставником, да одговарају у школи, уз поштовање свих епидемиолошких мера.Уколико ученик нема оцена јер из оправданих разлога није могао одговарати (болест,изолација,…) може бити неоцењен и за њега неће бити изведен општи успех на крају првог полугодишта.

У евиденцији присуства ученика  на  часовима наставници ће евидентирати оне ученике који нису учествовали у раду на часу путем наставе на даљину.

Будите одговорни и чувајте здравље!!!

Ваша педагошко-психолошка служба

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s