Први виртуелни сајам образовања Универзитета у Београду

Универзитет у Београду организује први онлајн сајам за ученике средњих школа у Србији 29. и 30. марта 2022. (уторак и среда) у термину од 10 до 16.30 часова.  Своје студијске програме на Зум платформи и у директном контакту са матурантима представиће факултети Универзитета у Београду по следећем распореду: 

- првог дана представиће се Медицински факултет, Факултет ветеринарске медицине, Стоматолошки факултет, Фармацеутски факултет, Архитектонски факултет, Грађевински факултет, Електротехнички факултет, Факултет организационих наука, Математички факултет, Машински факултет, Саобраћајни факултет,  Технолошко-металуршки факултет, Пољопривредни факултет, Шумарски факултет, Технички факултет у Бору и Рударско-геолошки факултет.  

– другог дана представиће се Биолошки факултет, Географски факултет, Физички факултет, Хемијски факултет, Факултет за физичку хемију, Економски факултет, Факултет безбедности, Факултет спорта и физичког васпитања, Правни факултет, Факултет политичких наука, Факултет за специјалну едукацију и рехабилитацију, Филозофски факултет, Филолошки факултет, Учитељски факултет и Православни богословски факултет.   

Универзитет у Београду позива све кандидате да погледају распоред презентација и директно сазнају све у вези са уписом на жељене студије.

Више о програму сајма можете се информисати путем линка http://www.bg.ac.rs/sr/virtuelnisajam.php

Програм сајма биће одржан уживо на зум платформи, на линку: http://skr.rs/virtuelnisajam

Сваки факултет представиће своје студијске програме у презентацији до 20 минута, а након тога представници факултета биће на располагању ученицима у одвојеној “соби” за додатна питања и консултације.

Универзитет у Београду у наредној школској 2022/23. години примиће око 15.000 нових студената на преко 100 студијских програма.   

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s