26. Републичко такмичење електротехничких школа Србије

Дана 28.5.2022 год. (субота)  у Бачкој Паланци одржано је 26. Републичко такмичење ученика ЕТШ  Србије  из области електротехнике ( ОЕТ1, ОЕТ2, Електроника и Енергетска електроника).

          Организатори 26 Републичког такмичења  ЕТШ Србије су били: Министарство просвете Републике Србије, Заједница електротехничких школа Србије и Техничка школа „ 9. мај “ из Бачке Паланке.

  На Републичком такмичењу учешће је узело двадесет осам ЕТШ из Републике Србије са преко сто ученика -такмичара из четири области електротехнике. Ученици су се такмичили из следећих предмета: ОЕТ 1 , ОЕТ 2 , Електронике и Енергетске електронике.

          Све активности на овом такмичењу су реализоване на основу одобреног и усвојеног Плана и Програма 26.Републичког такмичења.

          Техничку школу Лозница на овом такмичењу представљала су три ученика трећег разреда ( одељење Е32) : Лука Симић, Алекса Попадић и Никола Тодоровић. Ученици су освојили следећа места:  Никола Тодоровић – 12. место, Алекса Попадић – 13 место и Лука Симић – 14 масто. За освојена места ученици су добили признање – Похвала.

          Техничка школа „ 9. мај “ из Бачке Паланке – школа домаћин  , су се показали као добри домаћини овог престижног догађаја – јер су дочекали и угости велики број ученика , професора и пријатеља школе.

          Само присуство и такмичење наших ученика на овом престижном такмичењу је велики  успех (доспети довде) и за ученике а и за нашу школу.

          Свим ученицима честитамо на освојеним местима на 26. Републичком такмичењу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s