Стручно усавршавање наставника – ВЕБИНАРИ – “Уторком у 19”

Центар за едукацију и медије i-TIME,Београд организовао је током месеца априла – ВЕБИНАРИ – “Уторком у 19”.
Вебинари су трајали 90 минута.То је нов облик стручног усавршавања у нашој школи путем којих се предавања преносе уживо,Интернетом, и где сви полазници имају могућност да комуницирају са предавачем, постављају питања, учествују , као и да преузму материјале који ће им омогућити самостално учење.

07. 04. 2015. наша колегиница Зорица Прокопић, проф информатике, је реализовала предавања: “Изокренута учионица-промена парадигме”.

У организације Зорице Прокопић, у уторак 28.04.у кабинету за информатику Техничке школе, наставници су пратили и учествовали у предавању : “Медијска (не)писменост”- коју реализовао Мирко Марковић, професор филозофије, из Гимназије “Вук Караџић”. Ову видео конференција путем које је омогућено директно праћење предавања или радионица пратили су и учествовали : Милка Андрић, Гордана Вукосављевић, Горан Живанчевић, Марина Арсеновић,Поповић Младен, Mирковић Милунка и Зорица Прокопић.
Више о овом облику учења можете наћи на : https://www.bigmarker.com/communities/club_130/about http://vebinar.zajednicaucenja.edu.rs/

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s